Duurzaamheid & innovatie
Altijd op zoek naar vernieuwing

GSA wil haar bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. Een positieve impact hebben op de omgeving waarin we leven. Samen met onze partners en leveranciers zetten wij ons in voor een duurzame en innovatieve aanpak om dit te realiseren.

Waar kunnen we u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Duurzaamheid
GSA wil haar bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. Een positieve impact hebben op de omgeving waarin we leven. Samen met onze partners en leveranciers zetten wij ons in voor sector-overschrijdende samenwerking op het gebied van de circulaire economie. Onze uiteenlopende dienstverleningsvormen en concepten zorgen onder meer voor het toevoegen van waarde aan vastgoed, energiezuinige oplossingen, het verminderen van CO² uitstoot met betrekking tot binnenstedelijke logistiek, maar ook maken wij ons sterk voor duurzame inzetbaarheid, bijvoorbeeld met onze samenwerkingspartner het Luchtvaart Community Schiphol. Duurzaamheid is ook kunnen bouwen op en met een inspirerend en gezond team. Vandaar dat we in 2016 zijn gestart met het Vitaliteitsprogramma van het Sectorfonds Luchtvaart. Hierdoor hebben onze medewerkers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun gezondheidssituatie en kunnen met behulp van persoonlijke coaching en workshops hun vitaliteit verhogen.  

Innovatie
Onze  innovaties en nieuwe concepten zijn vaak ingegeven door de praktijk. Onze operatie en die van onze opdrachtgever zijn onze inspiratiebron. We vragen ons continu af waar we waarde kunnen toevoegen door processen efficiënter in te richten, technische oplossingen te bieden, de dienstverlening aan te passen of te optimaliseren of bijvoorbeeld  speciaal materieel te ontwikkelen. Bij GSA steken we tijd en moeite in iets nieuws, omdat we zien dat de klanttevredenheid verhoogt en onze medewerkers dynamisch en zinvol werk verrichten. Het geeft onze organisatie bestaansrecht.

Waar kunnen we u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

VERRASSEND VEELZIJDIG & BETROKKEN