Logistics

GSA heeft al 40 jaar ervaring en expertise in de gebouw- bouw- luchthaven en retaillogistiek. Wij staan voor de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten.

Met ons dochterbedrijf GLOGIC hebben we tevens een applicatie ontwikkeld die voor een efficiëntere logistiek van, naar en op de bouwplaats zorgt. Door een betere planning van ruimte en capaciteit is de coördinatie zo heel veel minder tijdrovend. Zo vereenvoudigt u de processen op de bouwplaats aanzienlijk!

20220324-142416-70365610-01

Goederenbeheer

"Just in time" management

CO2 reductie

Consolideren van vracht en vervoersbewegingen

Duurzame Airport-, Retail- en Bouwlogistiek

Vanuit de centrale HUB op Schiphol bundelt GSA de logistiek voor een breed scala opdrachtgevers die actief zijn in de keten op- en rondom de luchthaven. Door het organiseren van logistieke loops (het combineren van transporten) op vaste tijden kunnen we efficiënter en sneller werken. Door de inzet van elektrische voertuigen reduceren we tevens overlast en uitstoot. Door de toepassing van de duurzame logistiek nemen we zo minimaal mogelijk verpakkingsmaterialen mee naar de eindlocatie zodat tevens de retourstromen verminderen. We zijn gecertificeerd door Schiphol als bekend leverancier. Dat betekent dat we getoetst en  zijn om goederen naar Security Restricted Area Critical Parts te mogen vervoeren zonder dit te hoeven aan te bieden bij de luchthavenbeveiliging. Dit levert onze opdrachtgevers aanzienlijk veel tijdswinst op.

“Onderhoud van kantoor-, fabrieks- en bedrijfsruimten is een dynamisch vakgebied. Daarom heeft iedere medewerker zijn of haar eigen specialisme. En speelt het opleiden en trainen van deze vakspecialisten altijd een grote rol. Alleen zo kunnen we u de continuïteit van onze kwaliteit garanderen.”

Maarten van Ockenburg, Logistiek coördinator GSA Groep

20220519-085904-63586706-01 - Maarten
20220324-102808-67658082-01

Binnenstedelijke bouwlogistiek

Het is onze ambitie om toonaangevend te zijn en te blijven in bouwlogistiek. Dit realiseren we door een integrale aanpak. Het Integraal Logistiek Plan wordt vanaf de bestekfase efficiënt ingericht en naarmate de bouwmethodiek en bouwplanning inzichtelijker wordt, wordt dit verfijnd. Onze dienstverlening bestaat uit het beheren en aansturen van alle transport-, materieel- en materiaalstromen op de bouwplaats en op een eventuele hub. Het beheer van de kranen- en liftplanning behoort ook tot onze dienstverlening. Net zoals de toegangscontrole op de bouwplaats, het afleveren van de materialen, desgewenst in bouwboxen of werkpakketten, op de juiste zonering.

GLOGIC

Door de GLOGIC -de tool die we samen met grote bouwondernemingen hebben ontwikkeld- is er efficiëntere logistiek van, naar en op de bouwplaats. Deze online oplossing voor groot scherm en smartphone, vereenvoudigt de processen op de bouwplaats. U heeft met de tool alle relevante informatie binnen handbereik en een duidelijke voorkeur van uw opdrachtgevers.

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan