Maintenance

Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische installaties in de utiliteitsbouw, retail en horeca nemen wij graag voor onze rekening. Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever staat hierin centraal, waarin wij hen totaal ontzorgen en voorzien van kwalitatief hogwaardige en duurzame installaties.

20221013-102442-61425256-01

Uw installaties op orde

Totale ontzorging

Experts in ventilatietechniek

Installatie en onderhoud

Onderhoud, gewoon goed geregeld

Goed onderhoud vereist ervaring, daadkracht en verstand. Zo kijken wij bijvoorbeeld niet alleen alleen naar wat er nu gerepareerd moet worden, maar plannen we ook vooruit om storingen en ontophoud te voorkomen. Zo blijft uw bedrijf continu draaien en doet alles precies wat het moet doen. En u heeft er geen omkijken meer naar!

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

“Als specialist bieden we u één aanspreekpunt, efficiënt projectbeheer, optimale planning en een éénduidige hoge kwaliteit en service van aansluitende processen. Wij leveren een compleet programma en hebben onze eigen teken en engineer afdeling. Wij staan voor een nuchtere, heldere en eigentijdse kijk op de markt, een praktische en kwalitatief hoogwaardige invulling van uw wensen en een eerlijke marktconforme prijs. U kunt ons inschakelen voor grote complexe projecten, nieuw- of utiliteitbouw, maar ook wanneer u advies nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.”

Rob de Vogel, HPG w-techniek

Rob-de-Vogel-540x600
20221013-100102-70656638-01

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan