Calamiteiten

Een calamiteit is altijd onverwacht, onplezierig en zorgt voor disruptie in het operationele proces. Op die momenten staan wij op! Omdat situaties zoals ongevallen vaak gepaard gaan met emoties zijn persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen extra belangrijk. Onze medewerkers zijn snel ter plekke, inventariseren de situatie, coördineren het werk van alle betrokkenen en lossen problemen op. 

20221013-112430-66493429-01

Goed gescreend personeel

Erkend opleider

Een rots in de branding bij chaos

Crowdcontrol

Voor veiligheidstrainingen of cursussen in calamiteitsbeheersing staan wij voor u klaar. Zo zijn uw collega’s en u voorbereid op elke situatie!

Switch2_GSA_SINUS-19

Beveiliging is altijd maatwerk

Bij de ontwikkeling van beveiligingsconcepten is alleen de hoogst denkbare kwaliteitsnorm goed genoeg voor ons team. Alleen dan kunnen we echt maatwerk leveren dat u en uw organisatie optimaal ontzorgt. Hierbij gaan we dus nooit over een nacht ijs. Onze security professionals doen pas een concreet beveiligingsvoorstel na een grondige analyse van uw organisatie. Maatwerk in optima forma dus. Altijd! Of het nu gaat om een adviesrapport, de inzet van divers personeel of het maken van een veiligheidsplan voor uw evenementen.

“Onze security professionals doen pas een concreet beveiligingsvoorstel na een grondige analyse van uw organisatie.”

 

Na een professionele analyse van uw organisatie brengen wij ons advies uit. Voor de implementatie kunt u vertrouwen op onze adviseurs en ons opleidingsinstituut die de trainingen van het personeel zullen verzorgen. Wij beveiligen zelf panden en objecten, maar wij leveren onze expertise ook aan externe beveiligingsbedrijven. Daarbij moeten wij voortdurend kunnen inspelen op gewijzigde situaties. Aangepaste protocollen worden direct in de beveiligingshandboeken verwerkt. Wijzigingen die van toepassing zijn op BHV situaties worden direct teruggekoppeld aan de bedrijfshulpverleners.

Ook monitoren wij de beveiligers en sturen zo nodig bij, waardoor ze zich zelfverzekerder voelen en effectiever werken. Onze dienstverlening is uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en steeds gebaseerd op de wet- en regelgeving die geldt voor professionele beveiliging.

Kunnen wij u ontzorgen in security, safety en hospitality? Neem dan contact met ons op!

bags

Onze bedrijven actief in calamiteiten

De collega's van onze specialistische dochterbedrijven ondersteunen ons en u straks bij het leveren van totale ontzorging op maat.

Security

SST security safety & training

SST is gedreven in het leveren van excellent getrainde beveiligers, verkeersregelaars, toezichthouders, hostesses, brandwachten en receptiemedewerkers.

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan