Samen één grote familie

Als GSA geloven we dat in alles wat we doen de mens centraal staat, om zo het beste uit zichzelf halen gelukkiger zijn en daardoor beter presteren.
Voor zichzelf, voor de organisatie, voor onze opdrachtgevers en de maatschappij.

GSA is een innovatieve en pragmatische integrale dienstverlener. We zijn in staat om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen en hebben vrijwel alle diensten in huis, te weten: Facility management, Logistiek , Maintenance, Staffing, Projecten en Calamiteiten. En dit zijn de dochterondernemingen die dat allemaal mogelijk maken!

12146-foto-gsa-62x20cm

Onze Bedrijven

gsa startbaan v2

GSA facilities & logistics

GSA facilities & logistics is al ruim 40 jaar allround facilitair dienstverlener met als specialisme het ondersteunen van ondernemingen binnen de internationale luchtvaartbranche.

GSA_Schiphol-10

AFS uitzendbureau

AFS uitzendbureau levert gedreven en goed opgeleide uitzendkrachten die weten hoe ze u optimaal kunnen ondersteunen op een manier die past bij uw bedrijf.

20220324-102334-75215151-01

ACTIVE bouwlogistiek en support

Active loopt voorop in de markt met integrale dienstverlening, vakkennis en een innovatiefve logistiek informatiesysteem. Naast bouwlogistiek, doen wij technisch onderhoud in kantoren en industriële complexen.

IMG_20171106_103516-880x440

GOV vloerenspecialist

GOV vloerenspecialist is de ervaren expert in het professioneel adviseren, leggen, storten en nabewerken van vloeren in kantoren en op industrie- of luchtvaartlocaties.

gks-kraan-1920x1080

GKS sloopwerken

GKS sloopwerken zet zich maximaal in voor veilige sloop en ontmanteling op locaties met veel activiteit. Dit doen ze met verstand van zaken en jarenlange ervaring.

G-logic-afbeelding-app

Glogic

Glogic is de applicatie voor bouwlogistiek waarmee je realtime kunt plannen en inzicht hebt in werkstromen en materiaal.

Security

SST security safety & training

SST is gedreven in het leveren van excellent getrainde beveiligers, verkeersregelaars, toezichthouders, hostesses, brandwachten en receptiemedewerkers.

20221013-095304-66199388-01

HPG w-techniek

Met ervaring, vakkennis en klantgerichte benadering vormt HPG w-techniek een toonaangevend bedrijf binnen de installatietechniek.

sinus_av-presentation-640x537

Sinus audiovisueel

De experts van Sinus audiovisueel leveren slimme AV-oplossingen op maat in theaters, universiteiten, gemeenteraadzalen, meetingrooms, perscentra en meer.

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan