Drijvende krachten

GSA is betrokken; stelt de klantvraag centraal. Vandaar uit worden de behoeftes geanalyseerd en de dienstverlening optimaal ingericht. Als inspirerende solide partner investeren wij in relaties en creëren daardoor daadwerkelijk partnership. Op deze wijze wordt voor de klant de meest betrouwbare, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening ingezet. Om deze strategie te borgen hebben wij het vertaalt in onze missie en visie; de drijvende krachten van onze organisatie.

Waar kunnen we u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Visie
GSA wil een integrale bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van haar opdrachtgevers. Opdrachtgevers zoeken een betrouwbare partner, die hen strategische en praktische oplossingen ter beschikking stelt om hun doelstellingen te realiseren.

GSA is de strategische hub naar onze gespecialiseerde dienstverleners die zich verdiepen in de procesessen van hun opdrachtgevers teneinde tot de juiste, meest efficiënte en kostenbewuste oplossing te komen.

Missie
GSA: de strategische hub naar negen gespecialiseerde dienstverleners, die oplossing bieden voor verschillende vraagstukken. Dit doen we verrassend, veelzijdig en betrokken met onze kennis, kunde en ervaring.

GSA biedt overal en altijd een klantspecifieke ondersteuning. De klantwens staat bij ons altijd centraal op adviserend en op uitvoerend gebied. Dankzij de continue interactie met onze opdrachtgevers, krijgen we het beste inzicht in hun processen en daaraan gerelateerde vraagstukken. En daarmee zorgen onze specialisten voor de beste en juiste projectoplossing.

Ambitie
GSA heeft in 2016 twee concrete ambities geformuleerd gebaseerd op onze visie en missie, die we samen met onze partners willen realiseren. Binnen deze ambities ligt de focus op duurzaamheid en innovatie.

 

  1. GSA in 2018 koploper in toonaangevende binnenstedelijke logistiek
    GSA wil op het gebied van Bouwlogistiek en bouwsupport de beste partner zijn van haar opdrachtgever. Het doel is het bouwproces voor binnenstedelijke grootschalige projecten effectief, efficiënt en ongestoord te verzorgen voor de opdrachtgever, de onderaannemers, commerciële huurders en omgeving, zoals winkelend publiek en bewoners. Dit realiseren we door middel van innovatie, kwaliteit en een integraal proces. Koploper worden betekent dat we samen met onze partners een toonaangevende standaard in de markt willen ontwikkelen op basis van erkende dienstverlening en een op de toekomst gericht informatiesysteem.

 

  1. Het ontwikkelen van vier nieuwe concepten per jaar
    Ontwikkeling is vooruitgang en vooruitgang is ontwikkeling. GSA legt in haar ambitie de focus op nieuwe duurzame concepten en innovaties. Dit doen we om waarde te blijven toevoegen aan de dienstverlening van onze opdrachtgevers en om ervoor te zorgen dat we bij GSA toekomstbestendig blijven en een passende dienstverlening bieden, die verrassend is en van hoge kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat innovatie hoog op de agenda blijft staan, willen we met onze partners minimaal een keer per kwartaal een nieuw concept of innovatie realiseren.