Samen werken aan een duurzame toekomst

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving. Duurzaamheid speelt daarin een belangrijke rol. We zien duurzaamheid als het integreren van zaken als maatschappelijke waarde en ons oog voor de welvaart van onze medewerkers. Onze duurzaamheidsaanpak zorgt ervoor dat we continu oplossingen bieden en nieuwe oplossingen zoeken voor het heden en in de toekomst.

12146-foto-gsa-62x20cm

We willen het altijd beter doen

Samen met onze partners en leveranciers zetten wij ons in voor sector-overschrijdende samenwerking op het gebied van de circulaire economie. Onze uiteenlopende dienstverleningsvormen en concepten zorgen onder meer voor het toevoegen van waarde aan vastgoed, energiezuinige oplossingen, het verminderen van CO²-uitstoot met betrekking tot (binnenstedelijke) logistiek, maar ook maken wij ons sterk voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en die van onze klanten.

“Duurzaam werken met oog voor anderen, dat doen we samen!”

Frank van Schaik, GSA

 

GSA heeft samenwerkingsverbanden met specialistische bedrijfsonderdelen, waar we aantoonbaar circulair en duurzaam mee samenwerken. Van vervoer van producten tot het verwerken van ons afval: overal kijken we actief naar hoe we de lasten voor het milieu drastisch kunnen verminderen. Onze wereldwijde productiepartners zijn gecertificeerd met ISO 14001, Nordic Ecolabel (SWAN), Green Wave en BAT. Energiezuinig produceren, het minimaal belasten van het milieu, recycling van materialen en een lange levensduur van de producten zijn onze kernkwaliteiten. Het exclusieve GSA GLOGIC systeem is met behulp van een CO2 module instaat om conform BREEAM certificeringen rapportages te genereren.

GSA werkt nauw samen met diverse partijen voor de werving van SROI inleenkrachten. Wij geloven als organisatie dat de voorwaarden voor een goede samenwerking zijn: pro activiteit, transparante communicatie en structurering van de samenwerking. Op die manier bouwen we gezamenlijk aan de doelstelling om meer mensen met een uitkering naar werk te begeleiden.

GSA-infographic
breeam iso-14001 nordic swan