Zalmhaventoren Rotterdam

Bij de bouw van De Zalmhaventoren in Rotterdam zochten we het letterlijk en figuurlijk hogerop. Op uitnodiging van BAM voorzagen we het bouwterrein van de benodigde software, een hubfaciliteit op de Keileweg in Rotterdam en diverse logistieke transportoplossingen.

Zalmhaventoren Rotterdam

Bouwlogistieke ontzorging voor het hoogste gebouw van Nederland

Bij de bouw van De Zalmhaventoren in Rotterdam zochten we het letterlijk en figuurlijk hogerop. Op uitnodiging van BAM voorzagen we het bouwterrein van de benodigde software, een hubfaciliteit op de Keileweg in Rotterdam en diverse logistieke transportoplossingen. Daarnaast waren we verantwoordelijk voor het ontzorgen van de complete bouwlogistiek op de bouwplaats door het regelen van runners, de logistieke uitvoer, materiaal, materieel en ondersteuning in de planvorming. Door het slim combineren van vrachten, materialen en overige benodigdheden konden we de hijsbewegingen van de hijsloods verminderen.

Uniek project, unieke oplossingen

Bij bouwen op grote hoogte komen altijd bijzondere uitdagingen kijken. En dat heeft niet alleen te maken met het feit dat er veilig gewerkt moet worden op tweehonderd meter hoogte, maar ook dat het werkterrein op de begane grond vaak relatief klein is. Om te zorgen dat alle bouwmaterialen toch tijdig en makkelijk naar boven konden worden gebracht, was er dus behoefte een externe hub op korte afstand van de bouwlocatie en een strakke planning voor de levering van materialen. Vanuit de door ons gefaciliteerde hub op de Keileweg konden we zorgen voor een constante aanvoer van materiaal, waarbij we continu bleven aanscherpen en finetunen zodat het bouwproces met maximale efficiëntie kon worden doorgezet.