40 jaar aan optimale dienstverlening

GSA is ontstaan in 1982 omdat er een verschuiving plaatsvond waarbij Luchthaven Schiphol een groeispurt doormaakte. Doordat het opgebouwde netwerk van Cor van Schaik - een netwerker pur sang – meebewoog naar de luchthaven was de stap snel gemaakt. Echtgenote Lydia en haar zuster Ria hadden daar wel oren naar en zo werd een opmerkelijk familiebedrijf geboren: GSA – Gordijnen Service Amstelveen. Nu, bijna 40 jaar verder, is GSA een veelzijdige innovatieve onderneming die niet meer weg te denken is. Niet alleen op de nationale luchthaven, maar ook regionaal.

rob-vesseur-HCvXRe1-vYM-unsplash

Ons bedrijf door de jaren heen

Nu GSA Groep overgaat naar de tweede generatie, rekenen we op blijvend veel actie binnen ons familiebedrijf.

Groener, efficiënter, beter

Ook de komende jaren streeft GSA er naar om steeds weer groener en efficiënter te werk te gaan. Die aanpak past bij onze opdrachtgevers en bij onze medewerkers. Samen op weg naar een stevige en betere toekomst!

Tweede generatie

Suzanne en Frank van Schaik, de kinderen van Cor zijn opgegroeid met GSA. Zij zijn GSA en dus klaar voor de verdere groei van ons mooie familiebedrijf waar alle medewerkers horen bij de familie. GSA maken we samen. GSA is en blijft verrassend veelzijdig en betrokken!

GSA 40 jaar!

Een belangrijke mijlpaal in ons bestaan. We kunnen terugkijken op 40 jaar ervaring. Maar het is voor ons ook vooral een moment om vooruit te kijken.

Volwassen en vooruitstrevend

Het GSA-spectrum werd de laatste jaren uitgebreid met HPG W-Techniek voor Installatietechnische projecten, Sinus AV voor audiovisuele oplossingen en CVS Solutions voor strategische oplossingen voor opdrachtgevers.

Grote opdrachten

De opdrachten worden steeds omvangrijker. In 2018 voorzagen we het hoofdkantoor van ABN-Amro van gerenoveerde toiletgroepen.

Inrichten tijdelijke vertrekhal Schiphol

Het bleek een voorbode van wat er jaren later zou komen, maar wegens grote drukte richtten we in 2017 al een tijdelijke vertrekhal in op Schiphol.

Ramp met de MH17

Na de ramp met de MH17 ontstond voor Terminal 3 van Schiphol een spontane herdenkingsplek. Nadat deze plek uiteindelijk te vol werd, voorzag GSA in de respectvolle verplaatsing van alle bloemen, knuffels en kaarsen naar de traverse van het WTC.

Projectafdelingen naar Valkweg

In december 2014 verhuizen de projectenafdelingen van GSA en AFS naar de Valkweg op Schiphol-Zuid. Hier betrekken ze een groot pand van 6.000 vierkante meter.

Verhuizing naar Caravelle

GSA betrekt de vierde, vijfde en achtste verdieping van het Caravelle-gebouw op Schiphol.

Vulkaanuitbarsting IJsland

Na een vulkaanuitbarsting in IJsland op 14 april 2010 legde een immense aswolk het volledige vliegverkeer plat. GSA voorzag diezelfde avond nog in duizenden pakketjes met toiletartikelen voor gestrande reizigers.

Bouwen en vloeren leggen

In 2008 werden de activiteiten van GSA opnieuw uitgebreid met het aanhaken van Active Bouwlogistiek & Support en de oprichting van GOV Vloerspecialist. Zo kunnen klanten nóg beter bediend worden met specialistische kennis.

Focus op veiligheid

In 2006 werd SST Security Support en Training opgericht. Ondertussen heeft SST een gerenommeerde klantenkring en ontwikkelt ze continu nieuwe opleidingen en trainingen op het gebied van hospitality, safety en security, die in het hele land worden gegeven.

Het team wordt groter

De kennis en expertise van GSA waren op Schiphol dusdanig gewenst, dat AFS Uitzendbureau opgericht werd. Op deze manier kon GSA nóg meer luchthavenonderdelen ondersteunen. Inmiddels is er een pool van meer dan 800 hardwerkende flexwerkers.

Groeispurt

Na het binnenhalen van gewenste meerjarige contracten kon het nieuwe hoofdkantoor van de luchthaven aan de projectenlijst worden toegevoegd. In deze periode begon GSA ook met transport en opslag. De activiteiten namen in rap tempo toe.

De eerste stappen

Cor van Schaik begint Gordijnen Service Amstelveen en vindt daarbij direct werk in de almaar groeiende bedrijvigheid rond Schiphol. De gordijnen werden toen nog thuis gewassen en de portiers van klanten pasten op zoon Frank.