Projecten

Van sloop tot realisatie en van inrichting tot installatie: GSA is de verbindende factor tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. Tevens bieden we als organisatie ondersteuning aan bij uitvoerende partijen bij bouw- en installatie projecten. De local heroes van GSA beschikken over een brede expertise in diversen vakgebied en zijn hierdoor in diverse rollen flexibel inzetbaar gedurende alle faseringen binnen het project.

PHOTO-2023-02-01-08-40-02 (2)_upscayled_4x

Optimaal logistiek proces

Verstand van techniek

Goed opgeleid personeel

Ontzorging van A tot Z

Van bouw tot sloop

Één integrale aanpak voor alles tussen sloop en bouw

Bij GSA geloven we in één integrale aanpak voor alles wat we beetpakken. Dat houdt in dat we altijd met u meedenken bij het zetten van de volgende stappen in uw (bouw)project. Zodra de muren nog geschilderd worden, bereiden wij het leggen van het tapijt al voor. En ook over de ventilatie of audio-visuele techniek hoeft u zich geen moment zorgen te maken. De expterts van onze dochterbedrijven staan klaar om het de volledige afwerking en inrichting van uw (nieuwe) pand beet te pakken, van A tot Z.

Wilt u de totale ontzorging van onze integrale aanpak zelf ervaren? Neem dan contact met ons op!

“Als specialist bieden we u één aanspreekpunt, efficiënt projectbeheer, optimale planning en een éénduidige hoge kwaliteit en service van aansluitende processen. U kunt ons inschakelen voor grote complexe projecten, nieuw- of utiliteitbouw, maar ook wanneer u advies nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.”

Rob de Vogel, HPG w-techniek

Rob-de-Vogel-540x600

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan