Staffing

We verdiepen ons in de professional, in de organisatie en in de markt voor het zo optimaal mogelijk organiseren van staffing en workforce management. Voor onze opdrachtgevers beheert GSA een pool van meervoudig opgeleide mensen met uitgebreide kennis, opleidingen, certificeringen, screenings en Schipholpassen in het kader van o.a. logistiek, facilities, hospitality en techniek.

GSA_Schiphol-10

Goed opgeleid personeel

Juiste certificaten

Bekend met Schiphol

Goed gescreend

Dit is wat ons sterk maakt

Gebundelde werkzaamheden worden uitgevoerd door multifunctionele medewerkers die continu werkzaam zijn in het complexe logistieke operationele proces, zoals op de luchthaven. Een voorbeeld hiervan is een medewerker die op het ene moment een technische storing verhelpt aan sanitair en vervolgens technisch onderhoud verricht aan een zitmeubel. Daarnaast geeft hij/zij gedurende de dag ondersteuning in het interne en externe logistieke proces van Schiphol vanuit één centrale HUB. Hierdoor ontstaat eigenaarschap & commitment, tevens verhoogt het de efficiency en effectiviteit van de medewerkers.

Kunnen we ook uw bedrijf voorzien van gedreven uitzendkrachten?

“Wij leveren u gemotiveerde en enthousiaste mensen voor grote projecten, kleine specialistische opdrachten en alles daar tussenin. Of het nu gaat om hostessen, cateringmedewerkers, passenger- of security assistants, handymen, monteurs of receptionisten : wij zorgen voor gekwalificeerde medewerkers die passen bij uw bedrijf! En dat doen we door ze te trainen op ons eigen opleidingsinstituut. Wij weten welke eigenschappen u in uw personeel zoekt en zorgen voor nét dat beetje extra.”

Suzanne van Schaik, AFS Uitzendbureau

Suzanne-van-Schaik-640x640

Onze bedrijven actief in staffing

De collega's van onze specialistische dochterbedrijven ondersteunen ons en u straks bij het leveren van totale ontzorging op maat.

GSA_Schiphol-10

AFS uitzendbureau

AFS uitzendbureau levert gedreven en goed opgeleide uitzendkrachten die weten hoe ze u optimaal kunnen ondersteunen op een manier die past bij uw bedrijf.

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan