Bèta Campus Leiden

Bij de tweede fase van de bouw van de Bèta Campus in Leiden leveren wij de logistiek uitvoerder en voorzien we in personeel (portier, timmerlieden, opruimers, schoonmaakploeg en gecertificeerde riggers) en materieel (tweemaal Rigger TCVT W4-08).

Bèta Campus Leiden

Ontzorging op alle fronten

Wij streven er naar om te gaan voor totale ontzorging, waarbij het niet uit maakt om wat voor soort project het gaat. We geloven namelijk dat een nauwe samenwerking tussen diverse disciplines leidt tot de beste eindresultaten. En die disciplines hebben we allemaal in huis. Bij de tweede fase van de bouw van de Bèta Campus in Leiden leveren wij de logistiek uitvoerder en voorzien we in personeel (portier, timmerlieden, opruimers, schoonmaakploeg en gecertificeerde riggers) en materieel (tweemaal Rigger TCVT W4-08). Zo zijn wij als dienstverlener een belangrijk verlengstuk van de aannemer en de onderaannemer.

Een oplossing voor alles

Het ontzorgen van de klant houdt ook in dat we nadenken over de best mogelijke oplossing voor elk vraagstuk. Daarom zijn we op het gebied van werktijden en personeel uitermate flexibel. Het inzetten van de juiste mensen op het juiste moment kan namelijk nét het verschil maken in het halen van belangrijke deadlines. Zeker in een project als de Bèta Campus, dat in hoog tempo gerealiseerd moet worden. En dat weten wij als geen ander.