HPG w-techniek

Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte benadering vormen wij een toonaangevend bedrijf binnen de installatietechniek. Bij klimaattechniek vormen buitenlucht, binnenklimaat, warmte en kou de kern waar het om draait. Wij beheersen het hele proces van advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud van klimaat technische installaties.

20221013-095304-66199388-01

HPG w-techniek ontzorgt van het ontwerp tot aan de uitvoer

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, ontwerpen, installeren en onderhouden wij hoogwaardige, en duurzame technische installaties. Onze ontwerpers, projectleiders, werkvoorbereiders en allround monteurs weten van de hoed en de rand. Die expertise, gecombineerd met 25 jaar praktijkervaring, verzekert u van gedegen werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw, retail en horeca. En dankzij intensieve samenwerking met partner GMI Installatietechniek, zijn wij in staat een totaalpakket, inclusief elektra, aan te bieden. Zo bent u in één keer klaar. Bekijk onze services hieronder!

Verwarming & ventilatie

HPG levert verwarming installaties voor utiliteitsgebouwen, woning en villabouw, winkel of horeca gelegenheden en is de basis van een goed werk- en leefklimaat. Wij leveren HR-ketels van topmerken, die de laagste energiekosten combineren met een hoog rendement en warmwatercomfort. De HR-ketels die wij bij u installeren voldoen aan de nodige gaskeurmerken. Verder plaatsen wij, uiteraard ook diverse merken, verwarmingsradiatoren en exclusieve wand- en vloerverwarmingssystemen.

Tevens zorgt HPG voor de aanleg en het onderhoud van uw ventilatiesysteem. Naar aanleiding van uw specifieke projectwensen. De ventilatie installatie zorgt voor een prettig binnen klimaat van de woning, projectlocatie of kantoorgebouw. Verder leveren wij WTW installaties van kleine tot grote installaties.

Koeling

Een koelinstallatie op maat, die het maximale rendement voor uw gebouw genereert. Dit installeert en onderhoudt HPG voor u. Op verantwoorde wijze wordt het maximale rendement gehaald uit uw installatie. Wij leveren TOP koeling, airconditioning en VRF systemen in alle varianten. Airconditioning wordt gebruikt voor een aangenaam binnenklimaat in huis of op kantoor en kan zowel koelen als verwarmen. In kantoorgebouwen verzorgen we ook de koeling van de serverruimte met behulp van airconditioning. Naast het installeren, kan HPG het correctief onderhoud en storingsonderhoud verzorgen. Door middel van werkregistraties tonen wij aan dat de installatie correct onderhouden of gerepareerd is.

“Als specialist bieden we u één aanspreekpunt, efficiënt projectbeheer, optimale planning en een éénduidige hoge kwaliteit en service van aansluitende processen. Wij leveren een compleet programma en hebben onze eigen teken en engineer afdeling. Wij staan voor een nuchtere, heldere en eigentijdse kijk op de markt, een praktische en kwalitatief hoogwaardige invulling van uw wensen en een eerlijke marktconforme prijs. U kunt ons inschakelen voor grote complexe projecten, nieuw- of utiliteitbouw, maar ook wanneer u advies nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.”

Rob de Vogel, HPG w-techniek

Rob-de-Vogel-540x600

Duurzame installaties

HPG past energiezuinige en duurzame installaties toe, waardoor de energiebehoefte verlaagd wordt en er dientengevolge besparing op de energiekosten te realiseren zijn. Er bestaan uiteenlopende mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen, zoals, zonnecollectoren, warmtepompen en zonneboilers. Duurzame oplossingen zijn er in het klein en in het groot, HPG adviseert haar opdrachtgever op betrokken wijze in deze diversiteit in oplossingen.

De juiste warmtepomp levert bijvoorbeeld een goede bijdrage op het gebied van energiebesparing. Het koelen of verwarmen van de woning of kantoorlocatie met behulp van aardwarmtesysteem wordt door HPG steeds vaker geïnstalleerd voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en huizenbezitters.

Gas en water

HPG heeft veel ervaring op het gebied van gasleidinginstallaties, waterbehandeling, en beheer en onderhoud van waterleidinginstallaties. Waterleiding installaties spelen een grote rol in het voorkomen van een (legionella-)besmetting en wij verzorgen graag op een provisionele werkwijze de aanleg en het onderhoud volgens de Nederlandse voorschriften.

Sanitair

HPG voert sanitair werkzaamheden uit in vrijwel al zijn varianten: we leveren nieuwe installaties bij renovaties of passen bestaande installaties aan. Daarnaast onderhouden we voor gerenommeerde opdrachtgevers grote aantallen toiletgroepen op basis van preventief, correctief en storingsonderhoud. Wij hebben een onderhoudsteam voor een efficiënte en 24/7 (calamiteiten) bezetting.

Kunnen we ook u ontzorgen? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

jaws240109-015 mid

Retail-, utiliteit-, en horeca-installaties

HPG is een specialist op het gebied van W- installaties in een grote verscheidenheid aan sectoren. Zowel binnen als buiten Schiphol heeft HPG een berg aan referenties van uitgevoerde projecten. Door onze ervaring kunnen wij goed meedenken in het proces en makkelijk schakelen in de uitvoering.

Bekijk onze algemene voorwaarden

Bekijk

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan