Jouw carrière bij GSA

GSA heeft de ambitie om te blijven groeien. Mede daarom zijn wij constant op zoek naar talentvolle, gedreven en betrokken collega’s. Met de juiste capaciteiten, mentaliteit en inzet kun je bij ons veel bereiken. Wij bieden je alle kansen en mogelijkheden. En je kunt altijd rekenen op de begeleiding van onze professionals.

Ook benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.

Succes komt nooit vanzelf!
Ons vak is en blijft mensenwerk. Daarom is een betrokken personeelsbeleid één van de speerpunten van GSA. Wij willen ons onderscheiden op de meest essentiële zaken.

Arbeidsvoorwaarden
Continue aandacht aan aspecten als veiligheid, gezondheid, motivatie en werksfeer.
Ben je geïnteresseerd in een vacature en lijkt het je wat om bij een van onze bedrijven te werken? Lees dan éérst ons ‘credo boekje’. Als je je daarin kunt vinden is de kans op een mooie en succesvolle samenwerking aanzienlijk groter! Je kunt het hier lezen en downloaden.

Joseph Arhin – Bagagemedewerker B.O.S. bij AFS Uitzendbureau

“In piekperioden en daarbuiten werk ik als bagagemedewerker op Schiphol, dat daarvoor een beroep doet op mijn werkgever, AFS Uitzendbureau. Onvoorstelbaar hoeveel koffers je voorbij ziet komen. En de perfecte organisatie van de afhandeling is bepaald geen routine. Je moet continu je aandacht erbij houden. Gelukkig werk ik samen met een groep goed opgeleide collega’s die je zelden of nooit in de steek laten. Het ‘no show’ percentage van ons team is praktisch nihil.”