SST security, safety & training

SST security, safety & training is gedreven in het leveren van beveiligers, verkeersregelaars, toezichthouders, hostesses, brandwachten en receptiemedewerkers. Wij bieden diverse opleidingen aan zoals: BHV, VCA, heftruck-, reachtruck-, hoogwerkerchauffeur en code 95. Ook voor het geven van een training in omgaan met agressie, hospitality of security awareness bent u bij ons aan het juiste adres.

GSAS0077

Beveliging en hospitality, een zaak van kracht en kennis

SST security safety & training is een erkend advies- en opleidingsinstituut. Een sterke en flexibele organisatie die uitsluitend vakspecialisten in huis heeft. Alleen de hoogst denkbare kwaliteitsnormen zijn goed genoeg! Bekijk hieronder onze services:

Security

Beveiliging is maatwerk
Bij de ontwikkeling van beveiligingsconcepten is alleen de hoogst denkbare kwaliteitsnorm goed genoeg voor ons team. Alleen dan kunnen we echt maatwerk leveren dat u en uw organisatie optimaal ontzorgt. Hierbij gaan we dus nooit over een nacht ijs. De security professionals van SST doen pas een concreet beveiligingsvoorstel na een grondige analyse van uw organisatie. Maatwerk in optima forma dus. Altijd! Of het nu gaat om een adviesrapport, de inzet van divers personeel of het maken van een veiligheidsplan voor uw evenementen.

Beveiligen is actualiseren
Na een professionele analyse van uw organisatie brengen wij ons advies uit. Voor de implementatie kunt u vertrouwen op onze adviseurs en ons opleidingsinstituut die de trainingen van het personeel zullen verzorgen. SST beveiligt zelf panden en objecten, maar wij leveren onze expertise ook aan externe beveiligingsbedrijven. Daarbij moeten wij voortdurend kunnen inspelen op gewijzigde situaties. Aangepaste protocollen worden direct in de beveiliging handboeken verwerkt. Wijzigingen die van toepassing zijn op BHV situaties worden direct teruggekoppeld aan de bedrijfshulpverleners.

Ook monitoren wij de beveiligers en sturen zo nodig bij, waardoor ze zich zelfverzekerder voelen en effectiever werken. Onze dienstverlening is uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en steeds gebaseerd op de wet- en regelgeving die geldt voor professionele beveiliging.

Safety

Naast het leveren van gekwalificeerd personeel geven wij gedegen advies op Organisatorische (O), Bouwkundige (B) en Elektronische (E) beveiligingsmaatregelen. Zo bent u beter voorbereid op mogelijke toekomstige incidenten. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden. Voor basisscholen hebben we een uniek ontruimingsplan ontwikkeld. Dit plan is er volledig op gericht dat dit eenvoudig en spelenderwijs ingezet kan worden in een omgeving met kinderen. Op deze manier wordt het makkelijker om een basisschool tijdens een calamiteit op een rustige manier te ontruimen. Directies en managers kunnen bij ons terecht voor een op maat geschreven crisisplan. Met een crisisplan is elk bedrijf voorbereid op een mogelijke calamiteit.

Beveiliging en evenementen gaan altijd hand in hand. Daarom helpen wij u graag met een goed doordacht veiligheidsplan en ondersteunen we met het aanvragen van specifieke vergunningen. We laten niets aan het toeval over, zodat u en uw gasten onbezorgd genieten van het evenement.

De receptie van uw bedrijf of de wachtruimte is perfect om mensen te informeren. Wij voorzien graag uw ruimten van beeldschermen en ontwikkelen de content. Denk hierbij aan een instructiefilmpje of informatie over uw bedrijf.

 

“Door jarenlange ervaring, een persoonlijke benadering en enorme betrokkenheid bieden wij altijd de juiste aanpak. Wij denken graag mee vanaf de planfase tot aan de realisatie. En kijken kritisch naar mogelijkheden. Wij kunnen een gedegen advies uitbrengen op organisatorische, bouwkundige en elektronische (beveiliging) maatregelen.”

Security

Training

Bij SST gaan we alleen voor kwaliteit en professionele medewerkers. Daarom bieden we naast beveiligingstrainingen voor ons eigen personeel en voor derden, ook diverse maatwerktrainingen aan. Ook uw organisatie kunnen we op dat vlak effectief ondersteunen. Denk hierbij aan de volgende opleidingen en trainingen:

 • BOLS
 • Beveiliger II
 • Opzetter
 • Hospitality
 • Time management
 • BHV
 • VCA
 • Speciale ‘service with a smile’ hostess trainingen
 • Mystery Guest
 • Hospitality
 • Heftruck certificaat

 

Maakt u van uw bedrijf een veilige haven? Neem dan contact met ons op!

Switch2_GSA_SINUS-19

Hospitality

Een prettig ontvangst is een goede start van uw evenement of bedrijfsafspraak. Het creëert meteen een welkome sfeer. Vanuit onze hospitality services bieden wij hosts, hostesses en receptiemedewerkers. Onze medewerkers beheersen allemaal de fijne kneepjes van het hospitality vak en zijn enorm gemotiveerd.

Verder trainen we graag uw (facilitaire) medewerkers in Security Awareness. Daar leggen we de focus op het herkennen van afwijkend gedrag van personen en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn.

Bekijk onze andere zusterbedrijven

Bekijk meer

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan