Active bouwlogistiek & support

Active loopt voorop in de markt met onze integrale dienstverlening, vakkennis en innovatieve logistieke informatiesysteem. Naast bouwlogistiek, verrichten wij technisch onderhoud in kantoren en industriële gebouwencomplexen. Wanden, plafonds, vloeren, verlichting, sanitair en zonweringen. Een vak apart, dat vraagt om kennis, ervaring, de juiste middelen en gemotiveerde vakmensen. En die hebben wij. Dankzij de inzet van goed opgeleide en betrokken medewerkers kunnen wij uw werklocaties, waar ook in Nederland, in staat van nieuw houden, dus optimaal leefbaar.

20220324-102334-75215151-01

De juiste aanpak voor al uw technisch onderhoud en bouwlogistiek

Active is dé spil in alle logistieke processen rondom nieuwbouw of renovatie en specialist in het vakkundig onderhoud van uw bedrijfspand. Het opstellen van een bouwlogistiek plan? Geen probleem. Scouten van een geschikte bouwlogistieke HUB? We zijn al op pad. Snelle en correcte aan- en afvoer van (afval)materialen? Geregeld! Bouwsupport, opleverschoonmaak en specialistisch onderhoud van uw gebouw? Doen we!

Bouwlogistiek

Het is onze ambitie om toonaangevend te zijn en te blijven in bouwlogistiek. Dit realiseren we door een integrale aanpak op het gebied van bouwlogistiek. Het Integraal Logistiek Plan wordt vanaf de bestekfase efficiënt ingericht en naarmate de bouwmethodiek en bouwplanning inzichtelijker wordt, wordt dit verfijnd. Onze dienstverlening bestaat uit het beheren en aansturen van alle transport-, materieel- en materiaalstromen op de bouwplaats en op een eventuele hub. Het beheer van de kranen- en liftplanning behoort ook tot onze dienstverlening. Net zoals de toegangscontrole op de bouwplaats, het afleveren van de materialen, desgewenst in bouwboxen of werkpakketten, op de juiste zonering en het afval mee retour nemen inclusief het milieustraatbeheer.

Beheer, controle en analyse van alle bewegingen vindt plaats via onze innovatieve applicatie GLogic. Dit is ons logistieke beheer dashboard. Verder blijven we door ontwikkelen op het gebied van bouwlogistiek met partners als Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. We bieden voor ieder bouwlogistiek vraagstuk op elk moment een innovatieve, passende en kostenefficiënte oplossing. De bouwlogistiek van Active reduceert co² uitstoot, faalkosten en zorgt voor verhoging van de productiviteit, continuïteit en veiligheid op de bouwplaats.

Bouwsupport

Active is expert in bouwkundige ondersteuning op binnenstedelijke objecten. Daar waar de bouw plaatsvindt op locaties waar de ruimte beperkt is, is een flexibel ingerichte bouwsupport essentieel. Door het leveren van (brandwerende) bouw- of stofschotten, betonbarriers, afzethekken of kamerschermen blijft de bouw afgeschermd van publiek gebied en verzorgt een hospitality gerichte verkeersregelaar voor de juiste en veilige verkeersstromen langs het bouwgebied. Logistiek runners worden ingezet om materiaal zo snel mogelijk te transporteren naar de werkplek, zodat vakspecialisten ongehinderd kunnen werken en wij ondersteunen de vakspecialisten in montage- of assemblage werkzaamheden.

Technisch onderhoud

Op het gebied van technisch onderhoud zijn wij de kostenefficiënte schakel. Wij verzorgen de technische ondersteuning op het gebied van remplace, het tijdig vervangen van verlichting en het uitwisselen van filters in luchtbehandelingskasten. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor dit preventieve onderhoud, zodat vakspecialisten met hun specialistische kennis ingewikkelde storingen of complexer onderhoud kunnen uitvoeren. Wij voeren licht technische onderhoudsprojecten uit in onder meer sanitaire ruimtes, parkeergarages en technische ruimtes.

Montage & assemblage

Onze medewerkers zijn sterk in assembleren en monteren, zodat uw vakspecialist de installatie kan afmonteren, testen en in bedrijf kan stellen. Dit scheelt kostbare tijd van de echte vakspecialist, die in deze markt steeds lastiger beschikbaar zijn. Wij monteren verlichtingssystemen, maar ook koelplafonds en trekken meters kabel. Daarnaast verzorgen wij de eindschoonmaak van de ruimtes waarin de installaties worden opgeleverd. Montage en assemblage wordt ook vaak ingezet in combinatie met onze bouwlogistiek.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

bouwplaats

Specialistisch reinigen

Specialistische reiniging vraagt om specialisten. Onze medewerkers zijn getraind in het reinigen van speciale oppervlakken. Zij reinigen rolpaden en liftschachten, maar ook ventilatiesystemen. Dit doen we vaak in combinatie met uw onderhoudspartij voor rolpaden en liften.

RVS poetsen is een specialisme, wij hebben de meest innovatieve schoonmaakmiddelen en materialen en doen volop aan ontwikkeling. Onze medewerkers werken hier met zorg aan, zodat het RVS in uw kantoorgebouw of terminal weer voldoet aan de eisen die u eraan stelt.

Al onze reinigingsactiviteiten vinden plaats op basis van een onderhoudsplan en we behalen vanzelfsprekend de KPI’s die aan onze dienstverlening zijn gesteld. Betrokkenheid en kwaliteit in uitvoering en professioneel in rapportage. KPI’s zijn voor ons de sleutel tot verbetering en dit realiseren we graag samen met onze opdrachtgever.

Bekijk onze andere zusterbedrijven

Bekijk meer

De eerste stap naar ontzorging

Kunnen we u helpen met dienstverlening op maat? Vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug!

"*" geeft vereiste velden aan